Decorem l'escola pel Nadal

12/14/2016

Hola famílies!

Com ja us haureu adonat l'esperit nadalenc omple aquest mes l'escola 😇

Desembre ha començat ben carregat d'activitats per als nostres infants i de ben segur que acabarà ple d'emocions i també de regals 😊

Per una banda, el dia 12 tres llenyataires ben eixerits van portar tres Tions a l'escola, un per cada grup, i els van anar presentant a totes les classes. Des de l'escola ens van dir que va ser un moment màgic i que tant “llenyataires” com infants s'ho van passar molt bé.

Per tal que els Tions estiguin ben a gust, l'escola els ha preparat a cadascun el seu propi espai a les diferents SUMs i s'encarrega de donar-los bé de menjar (pa sec, galetes, pells de taronja i mandarina...)



Esperem que l'estada a l'escola els agradi molt i que abans de marxar caguin molts regals!!!

I per altra banda, el dia 13 escola, famílies i AMPA van començar a guarnir tota l'escola. La veritat que aquest any s'han superat, ha quedat preciosa!!

Aquí us deixem un exemple del “making off” i del resultat, tot i que és molt millor que comproveu els detalls vosaltres mateixos quan passeu per l'escola. 






El dia 13 també es van començar a preparat les estovalles per al dinar de “germanor” que el grup dels Grans farà el dia 22 de desembre. Us recordem que aquell dia els dos grups dels Grans sortiran tots junts a dinar a la SUM i compartiran un menú especial de festa.

Si voleu participar en la decoració de les estovalles, encara sou a temps
Animeu-vos !!!







You Might Also Like

2 comentaris

  1. Qué chulo os ha quedado!!!Un gran trabajo!! Gracias!!
    Lorna.

    ResponElimina
  2. Gracias Lorna!!!
    aunque desde el grupo de fiestas no somos unas profesionales de las manualidades creo que a quedado muy bonito y lo más importante es que los peques lo van a disfrutar al máximo!!!
    bones festes!!

    ResponElimina

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe