Festa de les flors - 26 de maig de 2017

5/19/2017

Hola families!!

El proper divendres 26 de maig celebrem a l'escola la festa de les flors!!!

Aquell dia està prevista una actuació molt especial a càrrec de l'Ada Cusidó, que explicarà als infants de l'escola el conte "Dins el cor". Un conte escrit per ella que tracta sobre l'amistat i la companyia d'uns amics que viuen al seu balcó: 

"En Samuel, que viu a la butxaca de la camisa de quadres i esquitxa tothom amb la seva grossa cua; en Nicolau que vola feliç buscant amb qui compartir la tarda, el bromista Cuc Maluc que t'agafarà el nas i se l'amagarà a la butxaca, la presumida Filomena, mandrosa, poruga, i fina com les flors!!!

Tots feliços compartim estones, juguem a pilota, saltem i ballem...però...qui viu a la butxaca de la samarreta de colors? Ningú l'ha vist mai...només surt...quan tothom dorm!!psssssttttttttt...........que es desperta!!!"



L'actuació és només per als infants i les educadores i està previst que finalitzi a les 16:20h,  per aquest motiu us recomanem que no aneu a buscar als vostres fills i filles fins aquella hora, per tal que puguin gaudir del conte sencer 😉 

L'espectacle es farà conjuntament per a totes les classes a la SUM de la planta baixa de l'escola i la direcció ens ha comunicat que després del mateix, la classe dels lactants i les classes dels grans es quedaran a baix. Per tant, a l'hora de recollir els vostres fill i filles ho heu de fer a la planta baixa de l'escola. 

I a partir de les 16:30 l'AMPA us convida a berenar!!! Al pati de la planta baixa posarem música, farem petar la xerrada i abans de marxar hi haurà alguna que altra sorpresa. 

No us ho perdeu!!! 


You Might Also Like

0 comentaris

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe