Hem celebrat Santa Cecília amb una festa molt musical

11/23/2016

Hola, famílies!

Ahir vam celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb una festa a l’escola. Per aquest motiu l’equip de festes de l’AMPA va guarnir l’espai de la SUM de la planta baixa amb garlandes i notes musicals. Va quedar preciós, són totes unes artistes!!!





Des de l’AMPA volem agrair a l'escola i a tots vosaltres l'assistència i participació, ja que vam poder disposar de l'espai i de molts instruments musicals perquè els infants poguessin fer música (o soroll en molts casos, hehehe). Aquí teniu una petita mostra:



També volem agrair a la Marta Moragues, la tallerista, la seva predisposició a fer una activitat d’aquestes característiques. Penseu que el taller que s’oferirà com a activitat extraescolar està pensat per a un màxim de 10 infants amb els seus acompanyants i ahir, a la SUM, érem moltes persones més. Amb tot, el propòsit de la festa era que poguéssiu copsar la idea del taller i tenir una excusa per trobar-nos i parlar més enllà de les entrades i sortides de l’escola dels nostres fills.

Fins la propera!    

You Might Also Like

0 comentaris

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe